Heeft Karen Damen echt haar telefoonnummer op Facebook gezet? “Bel me!”

Karen Damen (43) heeft maandag een opmerkelijke stunt uitgehaald. Op haar Facebookpagina zette ze een gsm-nummer, waarop iedereen haar mocht bellen. Wie telefoneerde naar het nummer, kreeg wel degelijk de zangeres aan de lijn. Maar was het ook echt haar telefoonnummer?

LEES OOK. (+) De kijkcijfers blijven maar dalen: waarom scoort ‘Karen Maakt een Plaat’ zo slecht?

Na de kritiek op de tegenvallende kijkcijfers van ‘Karen Maakt een Plaat’, vroeg de zangeres haar fans om hun eerlijke mening. “Ik ben eigenlijk heel benieuwd wat jullie van mijn album vinden. Weet je wat, bel me anders eens: 0472/63.51.70!” schreef ze op haar Facebookpagina.

Geen voicemail, geen grappenmaker

Een mopje, zo dachten veel mensen. Maar wie belde naar het telefoonnummer maandagnamiddag, kreeg geen voicemail te horen en ook geen grappenmaker aan de lijn. Tot de grote verbazing van de bellers kregen ze wel degelijk Karen Damen aan de lijn.

De zangeres luisterde in hoogst eigen persoon blij naar alle reacties. Als ze lief waren, was ze ontroerd. Als ze gechoqueerd waren, dan stelde ze hen gerust met haar natuurlijke charmes. Als de mensen niet eens wisten dat ze een cd had, dan kon ze daar kostelijk mee lachen. “Dit vind ik nu fantastisch. Dat zijn mensen van 19 jaar die bellen, iemand van 15, er waren er bij van 29, een madam van 73. Top, top, top. Het was heel plezant”, zei ze blij.

Rechtstreekse lijn naar Karen?

Wie dacht dat hij nu een rechtstreekse lijn naar Karen Damen had, komt bedrogen uit. “Het is uiteraard Karen Damen haar persoonlijke telefoonnummer niet”, bekent Xander Desmet van VIER aan Het Nieuwsblad Online. De programmamakers hadden Karen even een ander toestel gegeven, om haar via die weg even persoonlijk contact te kunnen laten hebben met haar fans.

Het telefoonnummer is wel nog steeds bereikbaar. “Maar omdat er zoveel mensen belden, hebben we het even moeten stilzetten. Je kan nog wel voicemails inspreken of berichtjes sturen”, aldus Desmet. Volgens de programmamakers is het niet uitgesloten dat Karen deze opmerkelijke actie nog een keer herhaalt, omdat ze zo aangenaam verrast was van de reacties.

‘Karen maakt een plaat’, woensdag, 20.35 uur, VIER.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees