Voetbal2de Amateurklasse a - Ugo Nwadikwask londerzeel

“Afwachten of de club me wil houden”

Londerzeel -

Londerzeel bleef zondag op een 0-0-gelijkspel steken tegen Ronse. Op basis van de kansen hadden de drie punten altijd in Londerzeel moeten blijven. Maar Deflem en Mahau lieten wenkende kansen onbenut. Ronse kreeg amper mogelijkheden. Youla stak in de achterzak van Ugo Nwadikwa. Hij was volgens trainer Scheers de man van de match.

“Zegt de coach dat? Dat is altijd leuk om horen. Ik speel nu al enkele weken zuiver mandekking en dat bevalt me wel. Bovendien heb ik met Dellevoet een echte klasbak naast me lopen, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Ik vind dat we een sterke prestatie hebben neergezet, alleen de doelpunten ontbraken.”

Jullie verloren intussen al zes matchen niet meer. Mooie reeks is dat.

“Inderdaad. Het loopt in feite al een hele tijd meer dan behoorlijk. De eerste periode was absoluut niet goed. Ik denk dat we toen amper zeven op dertig gepakt hebben. Zo'n slechte start achtervolgt je uiteraard een heel seizoen. Maar de prestaties van de laatste drie maanden mogen zeker gezien worden.”

De gesprekken voor volgend seizoen lopen volop. Weet je al waar je aan toe bent?

“Nee, nog niet. Ik had al een verkennend gesprek met de sportieve cel van de club, maar er is nog niks getekend. Momenteel zijn alle opties nog open. Ik ben graag in Londerzeel, anders was ik hier niet teruggekeerd. Het is afwachten of ik in de toekomstplannen van de club pas. Ik merk dat er al zeven of acht nieuwe spelers zijn. Dan zullen er ook heel wat moeten vertrekken.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio