Eerste headliner van Pukkelpop is bekend

Eerste headliner van Pukkelpop is bekend

Foto: AFP

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het zeker: Kendrick Lamar wordt een van de headliners op Pukkelpop komende zomer.

Vanavond speelt de Amerikaanse hiphopper in een uitverkocht Sportpaleis en dus staan alle kranten er vol van. Een ideaal moment om te suggereren dat Kendrick Lamar ook naar Kiewit komt, moeten ze bij Pukkelpop gedacht hebben. Aanvankelijk deden ze dat door DAMN., de titel van de jongste plaat van het rapfenomeen, te posten op hun Facebook-pagina.

Dinsdagmiddag kwam de bevestiging: Lamar zakt komende zomer naar Kiewit af op zaterdag 18 augustus. In 2013 stond hij ook al eens op het hoofdpodium van Pukkelpop, maar ditmaal doet hij dat als headliner.

LEES OOK. Ouder dan 30? Dan hebt u mogelijk nog nooit van hem gehoord. En toch wilde half Vlaanderen tickets voor zijn concert (+)

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 augustus. Meer namen of informatie over de ticketverkoop zijn er voorlopig niet. Daar komt binnenkort verandering in, meldt de organisatie.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S