Beauty

Naomi Campbell verklapt haar vijf ultieme beautytips

Nog drie jaar en de Britse Naomi Campbell mag al vijftig kaarsjes uitblazen, maar dat zou je haar absoluut niet geven. Het supermodel heeft zo haar eigen manieren om er jeugdig te blijven uitzien en die beautygeheimen verklapt ze in een nieuwe video voor Vogue.

1. Campbell zegt vastberaden dat ze nooit voor een facelift zou kiezen. Ze doet wel iets bijzonders om haar gezicht strak te houden. “Ik gebruik tape”, zegt ze terwijl ze toont waar ze die kleeft op haar gelaat.

2. “Ik breng glimmend poeder aan op mijn binnenste ooghoeken. Zo zie ik er wakker uit”, klinkt het. Deze tip leerden we onlangs ook kennen dankzij de Belgische make-upartiest Peter Philips die de ogen van Fendi-modellen een veegje sneeuwwit pigment meegaf.

3. Campbell is geen te grote fan van fond de teint. “Ik heb graag dat de foundation een beetje transparant is. Dat houdt het naturel. Het mag wel een beetje glanzend zijn”, klinkt het. Onlangs verklapte de ex-visagiste van Meghan Markle dat de toekomstige royal hier ook bij zweert.

4. Het model last twee keer per dag een moment in om haar huid te hydrateren. “Dat is een tip die ik heb meegekregen van mijn moeder. Altijd moisturizen”, klinkt het.

5. Tot slot zet ze meestal in op accessoires om haar look te perfectioneren. “Ze doen je beter voelen”, zegt ze.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees