Dit is een exclusief artikel voor jou.
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Met dit kookboek proberen we onze kooktechnieken naar een hoger niveau te tillen, maar hebben we ook iets bijgeleerd?

Kookboek op de rooster

Met dit kookboek proberen we onze kooktechnieken naar een hoger niveau te tillen, maar hebben we ook iets bijgeleerd?

Foto: *

Hoewel mijn echtgenoot meestal ons dagelijks potje kookt, ben ik niet te bescheiden om hier te beweren dat ik, als ik er zin in heb, wel een lekkere maaltijd bij elkaar kan koken. Dat neemt niet weg dat er, wat mijn culinaire kennis betreft, altijd ruimte voor verbetering blijft. De Amerikaanse Naomi Pomeroy belooft mij in haar boek Smaak & Techniek dat ze ongeacht mijn ervaring mijn kookkunsten naar een hoger niveau kan brengen.

Pomeroy is zelf autodidact. Ze ontwikkelde haar vaardigheden door klassieke kookboeken uit te pluizen, te kijken naar professionele chefs en vooral recepten keer op keer uit te proberen tot ze perfect ...

Het beste van Enkel voor abonnees