Celebs

Gluren bij BV's: Wie deelt hier een foto uit de oude doos?

Gluren bij BV's: Wie deelt hier een foto uit de oude doos?

Foto: IG

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Astrid Coppens ging langs bij BV-kapper Jochen Vanhoudt van Clientology en ging tevreden naar huis met  beachwaves in een lob. "New haircut", schreef ze erbij. Ja, ze is helemaal klaar voor de lente.

 

?? new #haircut @jochenclientology is the best ??

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op


Presentatrice Evi Hanssen zag er net iets anders uit als kind. "Toen ik nog een jongen was...", schrijft ze bij een foto uit de oude doos waarop ze een ultrakorte coupe heeft.

 

Toen ik nog een jongen was... ???? #tbt #terugindetijd #backintime

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op


Even parkeren en al bevroren: presentatrice An Lemmens maakte het mee met haar auto en prijst haar zetelverwarming. "Man da's koud. Warme poep", schrijft ze bij de foto in hashtags.

 


Zangeres Natalia doet binnenkort mee aan Boxing Stars op VTM en deelde al een kiekje met haar volgers. Daarop is te zien dat ze zich he-le-maal infleeft.  "Deze ervaring vraagt om meer", staat erbij te lezen.


Actrice en model Lize Feryn heeft een nieuwe knapperd in haar leven... een Cavalier King Charles.

 

Hey knapperd ????#lovestory #newfriend @shariruzzi

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn) op


Eva Daeleman vierde haar 28ste verjaardag en is vooral heel dankbaar. "Superkoud. Superhard naast de lens aan het kijken. Superveel lekker eten vandaag. Vanavond supervolle maan. Superverrassingen. Superjarig. Klaar voor 28. Met veel liefde, puurheid, authenticiteit. namaste. En bedankt voor alle lieve wensen. Hart + buik = vol", schrijft ze bij een kiekje waarop te zien is hoe ze een brownie verorbert.

 

Thuis-actrice Leen Dendievel kroop in de huid van een poetsvrouw en zag er fantastisch uit met blonde pruik.  Ook presentatrice Dina Tersago deelde die mening. "Zalige look", schreef ze als reactie. 

 

 

Ready for rehearsal. #Valerie

Een bericht gedeeld door Leen Dendievel Official (@leendendievel) op


Pat Krimson en zijn Loredana wensen iedereen een fijn weekend toe.

 

Happy weekend #thankgoditsfriday

Een bericht gedeeld door Pat Krimson (@pat.krimson) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees