Celebs

Kersverse mama Kylie Jenner krijgt kritiek op foto met baby. Zie jij wat er aan de hand is?

Kersverse mama Kylie Jenner krijgt kritiek op foto met baby. Zie jij wat er aan de hand is?

Foto: IG

De Amerikaanse realityster Kylie Jenner heeft donderdag een foto met haar dochtertje Stormi gedeeld. Naast de vele positieve reacties, uitten sommigen via de sociale media kritiek. De reden? De ster heeft heel lange nagels die weleens luierwissels zouden kunnen bemoeilijken...

Op de bewuste foto van Kylie en haar dochter Stormi houdt de beroemde mama haar kleintje in de armen. Haar vingers zijn versierd met lange, valse nagels en dat snappen veel mama’s op de sociale media niet. “Ik wil wel eens weten hoe ze luiers ververst met zo’n nagels, terwijl ik mijn uiterste best moet doen om tijdens het verversen geen uitwerpselen onder mijn ultrakorte exemplaren te krijgen”, aldus een zekere Ashley op Twitter.

Ondanks de kritiek op haar nagels, zou Jenner wel een erg toegewijde moeder zijn. Dat verklapte een welingelichte bron in februari aan entertainmentblad US Weekly. Uit een nieuw beeld vanop Snapchat blijkt dat de 20-jarige brunette ook een toegewijde sportster is. Ze toonde dat haar buik één maand na de geboorte alweer bijna helemaal strak is.
 

 

Kylie before and one month after having a baby! She looks amazing! (Posted 3/1/18)

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees