Celebs

Meghan Markle viert vandaag haar vrijgezellen: dit staat er op de planning

Meghan Markle viert vandaag haar vrijgezellen: dit staat er op de planning

Foto: pn

Het gonst van de geruchten dat Meghan Markle vandaag haar vrijgezellendag viert, ergens in Londen. De Britse krant The Daily Mail is naar eigen zeggen op de hoogte van de planning en de genodigden.

Volgens de krant trekken Meghan en haar vriendinnen, onder wie ‘Made In Chelsea’-ster Millie Mackintosh, ontwerpster Misha Nonoo en de goede vriendin van haar toekomstige Violet von Westenholz, vandaag naar een vijfsterrenkuuroord in het Londense. Om welk kuuroord het gaat is een goed bewaard geheim omdat de voormalige Suits-actrice de dag in alle rust wil beleven.
 


Opvallende afwezigen: haar mama Doria. Zij blijft volgens de krant gewoon thuis in Los Angeles. Ook Kate Middleton zal niet van de partij zijn omdat ze momenteel hoogzwanger is van haar derde kindje. Wat er in de loop van de dag nog allemaal zal gebeuren is onduidelijk. The Daily Mail vermeldt er wel bij dat het er na vandaag serieus aan toe zal beginnen gaan in aanloop naar het huwelijk. Zo zal Markle zich later deze maand zal laten dopen door de aartsbisschop van Canterbury in Kensington Palace om met haar prins te mogen trouwen.

 

Een bericht gedeeld door MISHA NONOO (@mishanonoo) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees