Celebs

Khloé Kardashian 'in shock' als ze geslacht van haar ongeboren baby hoort

Khloé Kardashian 'in shock' als ze geslacht van haar ongeboren baby hoort

Foto: Isopix

Khloé Kardashian (33) is hoogzwanger en tijdens de seizoensfinale van 'Keeping Up With the Kardashians' raakte bekend welk geslacht het kindje heeft. Zelf had ze verwacht dat het een jongetje zou worden, maar niets blijkt minder waar te zijn. Ze was er zelfs zo van overtuigd dat het nieuws als een shock komt.

Aan de babyboom bij de Kardashians en Jenners lijkt er niet meteen een einde te gaan komen. De laatste in de rij die moet bevallen is Khloé Kardashian. Zij verwacht samen met basketter Tristan Thompson ergens in april haar eerste kindje. Tijdens de seizoensfinale van 'Keeping Up With the Kardashians' werd in elk geval al het geslacht van de ongeboren baby bekendgemaakt. In het fragment zien we Khloé samen met Kim als ze een telefoontje krijgt van de dokter om te melden dat het om een meisje gaat.

In eerste instantie lijkt Khloé het niet te geloven en is ze zelfs een beetje helemaal van haar melk. "Ik had helemaal niet verwacht dat het een meisje zou zijn. Als je voor jezelf het geslacht denkt te weten en mensen om je heen dat bevestigen, omdat je je dan 'zus en zo' voelt, dan komt het als een complete verrassing als het tegenovergestelde waar blijkt te zijn", klinkt het.

Op Twitter maakte ze intussen ook al bekend dat het meisje waarschijnlijk een naam zal krijgen die met een 'K' of 'T' begint en dat ze er al naar uitkijkt dat ze beste vriendinnetjes zal worden met North en Stormi, de dochters van Kim en Kylie.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees