VOETBAL2DE AMATEURKLASSE - ROBBE DEKIEREFC GULLEGEM

“De jongste weken kom ik meer in beeld”

“De jongste weken kom ik meer in beeld”

Robbe Dekiere. Foto: VDB

Gullegem / Wevelgem -

Aan de Gullegemse Poezelhoek valt altijd wel iets te beleven. Zondag werden de rood-witte supporters vergast op een wedstrijd met twee gezichten.

In de eerste helft kwam een mak Gullegem er tegen Olsa Brakel niet aan te pas en keek aan de rust tegen een 0-3 achterstand aan. In de tweede helft kantelde de wedstrijd en uiteindelijk haalde de thuisploeg het nog met 4-3.

“We gaan er een karrenvracht binnen krijgen”, sakkerden de supporters tijdens de pauze. Tijdens de rust onderging Gullegem een ware metamorfose en kwam met het mes tussen de tanden aan de aftrap van de tweede helft. De jongens van trainer Pascal De Vreese zetten de zekere nederlaag alsnog in een 4-3-overwinning om. Met dank aan Robbe Dekiere die op de valreep de winnende treffer tegen de bezoekende netten prikte. Wat volgde was een ontlading, op en naast het veld.

Weinig speelkansen

“Je zou voor minder uit de bol gaan”, lacht de 23-jarige Dekiere. “Omdat ik de vorige seizoenen bij Wielsbeke altijd zeker was van mijn plaats, had ik het hier aanvankelijk moeilijk. Ik kreeg weinig speelkansen en moest mij bij de beloften bewijzen. Met die situatie kon ik moeilijk om. Tot ik de knop omdraaide en er weer voluit tegenaan ging. De jongste weken kom ik meer in beeld en kan het voor mij allemaal beginnen.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio