Celebs

Beyoncé wil haar miljoenen fans bekeren tot een veganistisch dieet

Beyoncé wil haar miljoenen fans bekeren tot een veganistisch dieet

Foto: Instagram

Beyoncé heeft op Instagram aangekondigd dat ze zich in de aanloop naar haar optreden op het bekende Amerikaanse festival Coachella aan een strikt plantaardig dieet zal houden. Dat betekent dat er geen vlees, vis of afgeleide producten op de menukaart staan de komende anderhalve maand. Ze roept daarbij ook haar vele fans op om haar voorbeeld te volgen.

Coachella vindt in april plaats en in de aanloop daarvan kiest Beyoncé voor een veganistisch dieet. Zo wil ze perfect voorbereid zijn voor het bekende festival, want ze is een van de headliners naast The Weeknd en Eminem. Vorig jaar stond ze ook als hoofdact geprogrammeerd, maar ze moest toen verstek laten gaan omdat ze zwanger was van haar tweeling. Op Instagram deelde ze twee foto's waarin ze haar vele fans oproept om zelf ook vegan te gaan. Om iedereen al wat inspiratie te geven, postte ze een foto van een plantaardig gerechtje met onder meer avocado.

In haar voorbereiding volgt ze 22 Days Nutrition, een programma dat ze zelf ontwikkelde samen met haar man Jay-Z en personal trainer Marco Borges. Op de website staat dat het beroemde koppel zo iets aan hun gezondheid wil doen en aan die van de planeet. Je kunt ook zelf dat dieet en de bijhorende recepten volgen, maar het is wel betalend en kost 99 dollar (80 euro) per jaar of 14 dollar (11 euro) per maand. Zo maakt Beyoncé dus eveneens gewoon een beetje reclame voor haar eigen portemonnee.

Niettemin kreeg de superster al heel wat schouderklopjes omdat ze zo het veganisme promoot bij haar miljoenen fans. Onder meer dierenrechtenorganisatie PETA deelde op Facebook al een bericht waarin het Beyoncé feliciteert.

 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me! ?????

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me! ?????

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees