Katie Holmes onthult: ‘Dawson’s Creek’ had er bijna helemaal anders uitgezien

In een gesprek met talkshowhost Jimmy Fallon heeft de Amerikaanse actrice Katie Holmes (39) onthuld dat ‘Dawson’s Creek’ er bijna helemaal anders had uitgezien. Ze miste haar auditie én tot overmaat van ramp bleek er iets mis met haar auditietape.

Katie Holmes, die vijf jaar Joey Potter speelde in de tienerreeks ‘Dawson’s Creek’, was deze week te gast in ‘The Tonight Show’, de Amerikaanse talkshow van Jimmy Fallon. Daarin onthulde ze dat ze op het moment van de auditie een hoofdrol speelde in een musical op haar school. Katie mocht op auditie in Los Angeles, maar dat was op de premièreavond van de musical.

“Mijn vader - een wijs man - zei: Katie, wat denk je dat de juiste beslissing is?”, vertelde Holmes bij Jimmy Fallon. “Ik antwoordde: Ik denk dat ik een engagement ben aangedaan, dat ik niet mag breken.”

Gelukkig beslisten de producers van ‘Dawson’s Creek’ om de test te verdagen naar een later tijdstip, maar bleek was niet de enige hindernis. “Ik hing aan de lijn met Kevin Williamson, die de reeks bedacht en de tape had bekeken. Hij zei: Katie, ik heb maar de helft kunnen zien omdat de volleybalmatch van je zus erover was opgenomen.”

Het is een treurige gedachte, maar Joey Potter had er dus helemaal anders kunnen uitzien...

via GIPHY

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees