Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen eerste kindje

Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen eerste kindje

Foto: Medialaan

Al die maanden bleef de zwangerschap een goedbewaard geheim, maar nu mag iedereen het weten: Stijn en Nuria, het ‘Blind Getrouwd’-koppel dat elkaar op 20 november 2015 het jawoord gaf, zijn op 5 maart de trotse ouders geworden van een zoontje.

Zoontje Victor Van Poucke stelt het opperbest en zijn ouders Stijn en Nuria zijn dolgelukkig, laat VTM nog weten. “Wat een overweldigend gevoel van geluk, alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden”, laat Nuria aan VTM weten. “Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastische man die mij zo geweldig heeft bijgestaan.”

“Hoe mooi, hoe zot, hoe perfect…”, vult Stijn aan. “We hebben zo naar hem uitgekeken, zo naar hem verlangd. En hier is ie dan, welkom kleine man!”

“Mooiste geschenk”

Stijn deelde op Instagram een eerste foto van de kleine Victor. “Welcome little one ...”, schreef hij erbij. “Take my hand and I will take you on a magnificent journey called life! Let me guide you, inspire you, support you and love you!”

Ook Nuria plaatste een foto met Victor op haar Instagram. “22/12/2015: datum dat we beslist hebben om getrouwd te blijven en samen een gezin te stichten”, richt ze zich tot Stijn. “Ik had mezelf voorgenomen om jou gelukkig te maken... Maar op 5/3/2018 ben jij mij voor geweest... Jij hebt mij het mooiste geschenk gegeven: onze flinke zoon Victor Van Poucke. Dank je wel om mij zo gelukkig te maken.”

Eerste succeskoppel

Van de drie koppels die aan het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ deelnamen, zijn Nuria en Stijn de enigen die nog altijd gelukkig getrouwd zijn. Deelneemster Daisy stapte intussen wel in het huwelijksbootje met een cameraman die ze dankzij ‘Blind Getrouwd’ leerde kennen.

Op dit moment loopt op VTM het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Dit jaar zijn er vijf koppels getrouwd terwijl ze elkaar op voorhand nog nooit gezien hadden.

LEES OOK. Dit beslissen de programmamakers: over geheimhouding, geld en scheiden in Blind Getrouwd

In onderstaande video uit 2016 blikten Stijn en Nuria terug op hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. “We hebben de eerste nacht meteen gekust”, bekenden ze toen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees