Winnie de Poeh komt naar het grote scherm: dit zijn de ontroerende eerste beelden

Winnie de Poeh komt naar het grote scherm: dit zijn de ontroerende eerste beelden Video: Twitter

Winnie de Poeh is terug en helpt volwassenen de vreugde van het leven te herontdekken! De schattige beer zal in de zomer op het grote scherm te zien zijn in een heuse live-action film, waarin hij zijn jeugdvriend Christopher Robin (Janneman Robinson in het Nederlands) opnieuw opzoekt. Disney liet dinsdag een eerste teaser los op de wereld en fans van de iconische knuffelbeer hebben alle moeite van de wereld om het droog te houden. Slaag jij erin?

De gele beer met het rode truitje - die eigenlijk Edward heet - en een voorliefde voor honing heeft, is voor velen een synoniem voor hun kindertijd en roept onmiddellijk heel wat prettige herinneringen op. In augustus kunnen kinderen van alle leeftijden hun hartje ophalen en genieten van een live-action film met het schattige beertje in de hoofdrol.

Poeh gaat in de film op zoek naar zijn beste vriend uit zijn jeugd - die wordt vertolkt door Ewan McGregor - en gaat met hem op zoek naar zijn kameraden Knorretje, Teigetje, Uil, Kanga, Konijn en Iejoor.

Nostalgie troef dus voor zij die graag nog eens tijd zouden doorbrengen in het Honderd Bunderbos, honing willen eten met hun handen, in een boom willen wonen of gewoon dolgraag willen terugkeren naar een tijd waarin alles nog veel simpeler en onschuldiger was.

Christopher Robin zal begin augustus in de zalen verschijnen, een Belgische releasedatum voor het avontuur van Winnie de Poeh is echter nog niet bekend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees