Johan Heldenbergh (51) hertrouwt met 20 jaar jongere vriendin

Johan Heldenbergh (51) hertrouwt met 20 jaar jongere vriendin

Foto: Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Midden 2014 raakte bekend dat Johan Heldenbergh (51) een nieuwe vriendin had en deze zomer zet hij de volgende stap. Dan trouwt hij met zijn 20 jaar jongere vriendin Fien Mombaerts.

Na een huwelijk van 19 jaar – en met drie kinderen samen – kwam het in 2013 tot een breuk tussen Johan Heldenbergh (51) en actrice Joke Devynck, lang een droomkoppel in de Vlaamse showbizz. De Broken Circle Breakdown-acteur tuimelde daarna in een depressie, maar kroop weer uit het dal. Wat hem ­erbovenop hielp? “Goh, mocht ik het weten. Rust. Therapie. Tijd”, vertelde hij twee jaar later. “En Fien en ik die nu echt ­vooruitgaan.” Want in 2014 had hij opnieuw de liefde gevonden bij Fien Mombaerts, een jongere actrice en dramaturge.

“Ik ben ook gestopt met tegen het cliché te vechten. Ik ben een gescheiden man met een 20 jaar jongere vriendin en een burn-out. Al wat ik nu meemaak, is één en al cliché. Fuck it”, voegde hij er toen aan toe.

Maar het cliché blijkt te werken: met Mombaerts waagt Heldenbergh zich ­komende zomer andermaal aan het ­huwelijk. Dat maakte hij zelf bekend op de Cutting Edge Awards.

Op 16 augustus speelt Heldenbergh zijn succesvolle theatermonoloog Marx in het Antwerpse Rivierenhof, een weekje later geven de twee hun jawoord.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees