Mode

En de best geklede gast op de modeweek van Parijs was... een hond

En de best geklede gast op de modeweek van Parijs was... een hond

Foto: Instagram

Je spot haar tijdens de Parijse modeweek op straat in allerlei designeroutfits, ze poseert gewillig voor de camera en gedraagt zich als een diva. Lola Sunshine is niet een van de laatste it-girls, maar wel een hond. En de kans is niet gering dat ze meer designeroutfits in haar kast heeft hangen dan jou.

Nee Lola Sunshine is geen alledaagse hond. In plaats van in het park te stoeien, is ze te zien tijdens de Parijse modeweek, duikt ze op in Milaan en dat telkens in de meest duizelingwekkende en vaak op maat gemaakte outfits. Zo draagt ze onder meer een trenchcoat, heeft ze een handtas van Valentino, is ze de trotse eigenaar van een sjaaltje van Hermès en heeft vaak een modieuze zonnebril op.

Die kiest ze natuurlijk niet zelf uit, maar haar baasje Caron Slimak doet dat voor haar. Intussen is Lola Sunshine, een vierjarige Yorkshireterriër, wel uitgegroeid tot een streetstyle-fenomeen en een graag geziene gast tijdens de modeweken. Naar verluidt is het haar ultieme droom om eens te mogen meelopen in een modeshow. 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees