Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ praat voor het eerst na bevalling: “Wij hebben bewust de zwangerschap geheim gehouden”

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ praat voor het eerst na bevalling: “Wij hebben bewust de zwangerschap geheim gehouden”

Foto: Blind Getrouwd

Al die maanden bleef de zwangerschap een goed bewaard geheim, maar nu mag iedereen het weten: Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ zijn op 5 maart de trotse ouders geworden van een zoontje. Op Qmusic was de kersverse moeder voor het eerst sinds de bevalling aan het woord.

“Het gaat heel goed met mij”, zei Nuria woensdag aan Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Heidi van Tielen en Wim Oosterlinck. “We waren ten eerste gezegend met een heel vlotte zwangerschap en daarna met een heel vlotte bevalling. En nu zijn we gezegend met een wolkje van een kleine man.”

Niemand wist dat Nuria zwanger was. Maar hoe hebben ze dat eigenlijk klaargespeeld? “We waren blijkbaar heel sterk in het stilhouden en we hebben dat eigenlijk ook wel bewust gedaan”, zegt ze. “We wilden er eerst zelf van genieten. Heel ons huwelijk stond in de picture en we wilden dit voor ons houden tot het baby’tje gezond en wel ter wereld was gekomen.”

LEES OOK. Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen eerste kindje

Nochtans had radiopresentatrice Heidi Nuria drie maanden geleden nog gezien. En zij had helemaal niets in de gaten. “Ik had het geluk dat ik toen een klein buikje had en dat ik het vrij goed kon verstoppen”, lacht Nuria.

En als we Nuria mogen geloven, is kleine Victor alvast heel schattig: “Het is echt een beertje, een klein dikkertje.”

Beluister het volledige interview hier:

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees