Productiebedrijf voor de rechtbank gesleept

Actrice loopt vreselijke verwondingen op tijdens het maken van horrorfilm

Actrice loopt vreselijke verwondingen op tijdens het maken van horrorfilm

Foto: ISOPIX

De Canadese actrice Taylor Hickson (20) is op de set van een nieuwe horrorfilm door een glazen deur gevallen. Ze liep daarbij gruwelijke verwondingen op aan haar gezicht en haar bovenlichaam. Daarom sleept ze het productiebedrijf nu voor de rechtbank.

Opgelet: het beeld in dit artikel kan als schokkend ervaren worden.

Het incident gebeurde twee jaar geleden op de set van de horrorfilm ‘Ghostland’, die op 14 maart 2018 wordt uitgebracht.

Volgens Taylor Hickson (20) vroeg regisseur Pascal Laugier haar toen om harder op een glazen deur te slaan tijdens een emotioneel geladen scène. Maar plots brak het glas, waarna de actrice door de deur in de scherven viel. Daarbij raakten haar gezicht en haar bovenlichaam ernstig gewond.

“Gezicht samenhouden”

“Een vrouw moest mijn gezicht letterlijk samenhouden”, vertelt Hickson nu. “Er was zo veel bloed. De servetten moesten constant vervangen worden voor de ambulance er was.”

Actrice loopt vreselijke verwondingen op tijdens het maken van horrorfilm
De advocaten van Taylor Hickson verspreidden een foto uit het ziekenhuis Foto: Tapper Cuddy LLP

Hickson, die ook te zien was in Deadpool, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar moest haar gezicht genaaid worden met maar liefst zeventig draadjes.

Sinds het incident heeft de jonge actrice een operatie en een laserbehandeling ondergaan. Maar het grote litteken in haar gezicht maakt haar naar eigen zeggen enorm onzeker.

Rechtszaak

Daarom heeft ze nu een rechtszaak aangespannen tegen Incident Productions, het bedrijf achter de film. In eerste instantie wil Hickson een compensatie voor haar inkomensverlies.

In de papieren van de rechtbank staat dat ze mogelijk nog plastische chirurgie zal nodig hebben om het litteken zo veel mogelijk weg te werken. Ironisch genoeg wordt ze op de affiche van ‘Ghostland’ afgebeeld als een vrouw met een gebroken gezicht.

Actrice loopt vreselijke verwondingen op tijdens het maken van horrorfilm
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees