Waar is de tongpiercing van Karen Damen naartoe?

Karen Damen heeft wel een heel aparte manier om het succes van haar album te vieren. Toen haar plaat ‘Een Ander Spoor’ vorige week binnenkwam op nummer één in de Ultratop albumlijst besloot ze dat op een opmerkelijke manier te vieren… door haar tongpiercing te laten verwijderen.

LEES OOK. Album van Karen Damen meteen op één binnen. “Dit doet deugd na al die kritiek”

Het succes van haar plaat kwam als een grote verrassing voor Karen Damen. Het programma ‘Karen maakt een plaat’ was immers allesbehalve een succes. De positieve wending ziet ze als een nieuwe stap in haar leven, vertelt de ex-K3. Met die verandering zegt ze ook voorgoed vaarwel tegen haar tongpiercing.

“Een ingeving van het moment”, vertelt Karen Damen lachend tijdens een interview met de Showbizzsite. “Ineens, dacht ik: ‘het is goed geweest’. Ik weet eigenlijk niet waarom.” Toch besloot ze resoluut om haar piercing dezelfde dag nog te laten verwijderen. “Het was precies alsof ik mijn haar liet knippen. Voila, een nieuwe stap in mijn leven.”

Ruige imago

Na 13 jaar is het dus over en uit voor de tongpiercing van Karen Damen. De piercing was vooral tijdens haar gloriejaren bij K3 een veelbesproken object. Sommige ouders vonden dat immers geen goed voorbeeld voor hun jonge kinderen. Fans daarentegen waren net liefhebber van de “de ruigste” van de drie, omdat ze ook van haar brave imago in de meidengroep durfde loskomen.

LEES OOK. (+) De kijkcijfers blijven maar dalen: waarom scoort ‘Karen Maakt een Plaat’ zo slecht?

Waar is de tongpiercing van Karen Damen naartoe?
Karen en haar tongpiercing ten tijde van de K3-musical ‘Alice in Wonderland’ (2011). Foto: Studio 100
Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees