Beauty

Kim Kardashian gaat samenwerken met Madonna

Kim Kardashian gaat samenwerken met Madonna

Foto: IG

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian heeft via de Instagrampagina van haar beautymerk een bijzondere samenwerking aangekondigd. Ze gaat in zee met popkoningin Madonna. Wat de twee samen precies gaan doen, valt af te wachten.

In een zwart-witfilmpje op Instagram zien we Kim Kardashian wandelen in een backstage en flitsen van een optredende Madonna. “Madonna meets Kim Kardashian West”, staat er in grote witte letters te lezen in de teaser, waarmee wordt gehint naar een samenwerking tussen de twee. Intussen heeft Madonna exact hetzelfde filmpje met de wereld gedeeld via de sociale media.

 

Coming soon. #MDNAMEETSKKW

Een bericht gedeeld door KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) op

De video kwam online nadat de twee afgelopen woensdag verschenen de in de YouTube Space in Los Angeles om bekend te maken dat ze de krachten bundelen. Tijdens het evenement maakten de dames tijd vrij om veel selfies te maken en aan de aanwezigen te bewijzen dat ze het wel heel goed met elkaar kunnen vinden.

Kim Kardashian gaat samenwerken met Madonna
Foto: IG

De huidige beautylijn van Kardashian vooral bestaat uit make-up, die van Madonna uit allerlei crèmes en serums. Maar wat de samenwerking precies zal inhouden, is voorlopig nog niet bekend. Fans moeten zich momenteel tevredenstellen met een veelbelovende “Coming Soon”.

Kim Kardashian gaat samenwerken met Madonna
Foto: IG
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees