Poetin brengt ode aan de vrouw: “Ik weet dat alle vrouwen prachtig zijn”

Russische president brengt ode aan de vrouw: “Ik weet dat alle vrouwen prachtig zijn” Video: Ruptly

Donderdag acht maart is het internationale vrouwendag en dat is de Russische president niet ontgaan. Vladimir Poetin maakte van de gelegenheid gebruik om zijn vrouwelijke landgenoten in de bloemetjes te zetten op hun ‘feestdag’ en toonde een zachte kant van zichzelf. Hij droeg een gedicht voor om een ode te brengen aan de schoonheid en trouw van de vrouwen: “Zolang ik leef, bid ik voor hen.”

In volle verkiezingsstrijd verscheen de Russische leider op televisie om de vrouwen van zijn land te feliciteren met hun dag en uitte zijn diepste respect voor hen. Hij droeg onmiddellijk ook de eerste lentedagen op aan de vrouwen van zijn uitgestrekte land: “De zonnige stemming, die er komt door gelach en bloemen, is overal. En het is allemaal voor jullie, beste vrouwen.”

Poetin maakte ook van gelegenheid gebruik om een gedicht voor te dragen om zijn liefde en adoratie voor vrouwen uit te drukken, en leende daarvoor - zoals de traditie het wil - de woorden van Andrei Dementiev, een Russische dichter. “Ik feliciteer jullie nogmaals, beste vrouwen”, besloot de president. “Wees geliefd en gelukkig!”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees