Man ziet zichzelf in oude vakantiefoto van zijn vrouw, tien jaar voor ze elkaar ontmoetten

Man ziet zichzelf in oude vakantiefoto van zijn vrouw, tien jaar voor ze elkaar ontmoetten

Foto: Shutterstock

Een koppel uit China heeft ontdekt dat ze door stom toeval tien jaar voor hun eerste ontmoeting al eens samen op een foto stonden. Intussen zijn ze vijf jaar gelukkig getrouwd.

De foto dateert van juli 2000. Echtgenoot Ye (35) en zijn vrouw Xue waren beiden op vakantie met hun eigen familie. Ze waren op dat moment tieners en brachten een bezoek aan Qingdao, een havenstad in het oosten van China. Op de foto poseert Xue in een witte jurk op een plein, terwijl achter haar haar huidige echtgenoot Ye voorbijwandelt.

(lees verder onder de foto)

 

 

Ye herkende zich naar eigen zeggen meteen toen hij de foto onder ogen kreeg. Hij heeft zelf ook een foto van die dag, genomen voor hetzelfde monument. “We waren bij mijn schoonmoeder op bezoek en wilden wat oude foto’s bekijken om te zien of onze kinderen meer op mij lijken, of meer op haar”, vertelt Ye. “Ik zag mezelf in de hoek van de foto en zei: dat ben ik!”

“Ik wist dat mijn vrouw ook al naar Quingdao op vakantie was geweest, maar had er niet verder bij nagedacht omdat we elkaar toen nog niet kenden.”

Toen Ye het bizarre toeval ontdekte, kreeg hij meteen kippenvel. Het koppel ontmoette elkaar in 2011 en trouwde een jaar later. Hij is van plan de foto’s te koesteren. “Mijn vrouw zegt dat ik niet romantisch ben”, besluit hij. “Ik zal haar eens laten zien wat romantiek is.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees