Vrouw doet walgelijke ontdekking bij pizzakoerier: “Ik ben gewoon in shock”

Vrouw doet walgelijke ontdekking bij pizzakoerier: “Ik ben gewoon in shock”

Foto: Twitter

Een leverancier van pizzaketen Domino’s is in Groot-Brittannië geschorst nadat er foto’s online verschenen waren van zijn voertuig. Daarop is te zien dat de binnenkant van zijn wagen bezaaid ligt met afval.

”Domino’s, is dit een aanvaardbare toestand voor de wagen van een pizzakoerier?”, schrijft Hannah King (33) op Twitter. “Een koffiebeker vol sigarettenpeuken, om maar iets te noemen.”

 

 

Op de foto’s is te zien dat de bestuurder in kwestie netheid duidelijk niet zo hoog in het vaandel draagt. De auto ligt bezaaid met parkeertickets, lege drankbekers en sigarettenpeuken. Niet meteen een wagen waaruit je je versgebakken pizza’s zou willen ontvangen, met andere woorden.

“Het is gewoon verwerpelijk”, reageert Hannah. “Ik ben gewoon in shock dat iemand, laat staan een pizzakoerier, het zo ver kan laten komen met zijn auto.”

“De auto is echt vuil vanbinnen en ik wil me zelfs niet voorstellen welke ziektekiemen er binnendringen terwijl er eten mee vervoerd wordt. Hoe kan het dat de manager of het personeel dit niet opgemerkt heeft? Er zijn nog al klachten geweest over de staat van zijn voertuig, dus daar is duidelijk niets mee gedaan.”

Pizzaketen Domino’s heeft de chauffeur in kwestie op non-actief geplaatst in afwachting van verder onderzoek. “Er wordt van onze koeriers verwacht dat ze op elk moment uiterst strikt omspringen met de hygiëne”, klinkt het. “Hoewel het hier om een geïsoleerd incident gaat, is dit uiteraard onaanvaardbaar.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees