Deze honden zitten voorlopig vast in een asiel, maar kunnen in alle comfort luieren

Deze honden zitten voorlopig vast in een asiel, maar kunnen daar in alle comfort luieren Video: Instagram

Een Amerikaans organisatie die strijdt tegen dierenmishandeling , doet er alles aan om de dieren die ze opvangen alle comfort te bieden. De honden die kunnen worden geadopteerd, moeten noodgedwongen in kooien verblijven, maar ze kunnen in stijl rusten door de talloze luie stoelen die werden gedoneerd. “De asieldieren zijn helemaal weg van hun nieuwe stoelen!”

De dierenrechtenorganisatie Knox County Humane Society in de Amerikaanse staat Illinois geeft de dieren die ze opvangt een leuke oude dag, zonder dat ze moeten vrezen dat ze zullen worden gedood omdat niemand hen wil. De organisatie wil de honden en katten zo veel mogelijk verwennen en deed afgelopen week een oproep aan de inwoners van Knox County om hun oude zetels te doneren.

En de actie was een succes: alle honden in het asiel kunnen zich nu nestelen in hun eigen stoel om een uiltje te vangen. Er kwamen talloze meubelstukken binnen, waardoor de katten zich ook helemaal thuis voelen in het opvangcentrum.

“Bedankt aan iedereen die onze oproep deelde of een stoel bracht”, schreef de Knox County Humane Society op sociale media bij een video van de luierende honden. “De dieren in het asiel likken en spinnen uit dankbaarheid.” Al willen de verzorgers natuurlijk liever dat de dieren een gouden mandje krijgen bij liefhebbende mensen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees