Leerling bedreigt opvoeder met wapen in Anderlecht

Leerling bedreigt opvoeder met wapen in Anderlecht

Foto: BELGA

Anderlecht -

Een 18-jarige leerling van een school in Anderlecht heeft een tweetal weken geleden, op 23 februari, een opvoeder van zijn school bedreigd met een vuurwapen. Dat meldt de krant La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De opvoeder heeft een klacht ingediend en het onderzoek loopt.

De leerling zou in het bureau van de opvoeder een sleutelbos gestolen hebben die toegang gaf tot de school, waarna de opvoeder de jongen op het matje zou geroepen hebben. Hij eiste de sleutelbos terug, anders zou de jongen uit de school gezet worden. De jongen weigerde en na zijn vertrek verwittigde de opvoeder de moeder van de jongeman per telefoon en eiste via die weg de sleutels terug.

Korte tijd na dat telefoongesprek zou de jongeman teruggekeerd zijn naar de school, vergezeld van een vriend. In het bureau van de opvoeder zou hij geëist hebben dat die laatste nooit meer zijn moeder zou bellen, als hij wilde vermijden dat de zaak uit de hand liep. Daarbij zou de jongen een vuurwapen op het bureau van de opvoeder gelegd hebben. Die belde daarop de politie en diende klacht in.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees