VOLLEYBALEUROMILLIONS LEAGUE - PIET VAN KERKHOVEVDK GENT

“Misschien onverwacht nog iets te rapen”

Gent -

Op de derde speeldag van het eerste gedeelte van de nacompetitie ontvangt VDK Gent bekerwinnaar Knack Roeselare. “Sportief gezien wellicht een te zware opdracht”, beseft voorzitter Piet Van Kerkhove. “Het volleybal is echter veel meer dan dat. Wij wilden de komst van een van de boegbeelden van het nationaal volleybal niet zomaar voorbij laten gaan en kaderden de wedstrijd in het totaalprogramma van onze familiedag. Het zal ons dan ook niet ontbreken aan veel vocale steun.”

“Vanaf 8.30 uur is er een ontbijt, gevolgd door volleybalspelletjes voor de jeugd. Vanaf 11.30 uur hebben wij dan ons jaarlijks eetfestijn waarvoor wij nu al 350 inschrijvingen mochten noteren. Tussen de sets van de wedstrijd in worden de prijzen uitgereikt van het volleybalspel en voor de kinderen is er doorlopend een springkasteel en een schminkstand. Dat allemaal om het volleybal bij een zo breed mogelijk publiek te brengen en de uitbouw van de club verder te zetten.”

“Uiteraard hopen wij onze jongens tussen de lijnen hiermee en positieve stimulans te geven en wie weet valt onverwacht iets te rapen. Ik hoop in elk geval dat de verrichting van zondag de nodige stimulans zal geven voor de uitwedstrijd tegen Haasrode-Leuven, want wij willen nog altijd als betere derde een eindje kunnen doorgaan in de eindstrijd.”

“Intussen zijn de onderhandelingen naar volgend seizoen toe volop aan de gang en hopen wij binnenkort de eerste resultaten te kunnen doorgeven.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio