FOTO. Bertrand De Vos is de vriendelijkste handelaar van Zulte

Donderdagavond werd de Award van de Vriendelijkste Handelaar uitgereikt in CC Nova in Eke. Tijdens deze avond werden de Vriendelijkste handelaars van De Pinte, Deinze, Gavere, Kruishoutem, Meulebeke, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Waregem, Wetteren, Wichelen, Wielsbeke, Zingem en Zulte bekend gemaakt. Gastheer William Boeva kreeg de mensen moeiteloos aan het lachen met zijn show ‘William Boeva deelt uit’ en hij deelde daarna ook de awards uit. Tot vriendelijkste handelaar van Zulte werd Bertrand De Vos, aannemer marmer, graniet, arduinwerken en grafzerken uit de Lijsterstraat, uitgeroepen. Mevrouw Bertrand De Vos mocht op de foto met William Boeva en schepen Sophie Delaere.

Alle handelaars op www.handelsgids.be hadden het hele jaar de banner ‘Stem ons tot vriendelijkste handelaar’. Iedereen kon dus een stem uitbrengen. Om de Vriendelijkste Handelaar te kunnen worden, moest de handelaar van minstens 50 verschillende klanten een quotering krijgen. Zij mochten ook commentaar, recensies en tips bijvoegen. 5 587 handelaars in Vlaanderen kregen voldoende stemmen om kans te maken op de titel van Vriendelijkste Handelaar.

Voor Zulte waren genomineerd: Bertrand De Vos en Hairstyle Elke.

Vriendelijkste Handelaar

In 2014 werd een eerste test gedaan in enkele tientallen gemeenten. Dit werd warm onthaald. In 2015 werd het uitgebreid naar geheel Vlaanderen.  ‘Behalve service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat klantvriendelijkheid op de eerste plaats,’ klinkt het overal bij de klanten. Zaakvoerder van Handelsgids.be Luc Verheyden: ‘Het is het belangrijkste stokpaardje voor een KMO en het kost niets. Ik stoorde mij dikwijls aan het onvriendelijk gedrag van sommige KMO’s en wilde dit hekelen om hen te helpen. Zo heb ik dan, om dit onder de aandacht te brengen, de verkiezing van de ‘Vriendelijkste handelaar’ gelanceerd. Verkozen worden betekent veel voor een handelaar, want door de erkenning geeft dit vertrouwen aan zijn bestaand cliënteel en  trekt hij hierdoor ook nieuwe klanten aan. Want welke klant wordt nu niet graag vriendelijk behandeld?’

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio