Bezoekje aan een pretpark te duur? Daar heeft deze familie iets op gevonden

Bezoekje aan een pretpark te duur? Daar heeft deze familie iets op gevonden Video: Twitter

Naar een pretpark trekken met een groot gezin is niet altijd goed voor de portefeuille, maar deze Britse familie bedacht een ingenieus plan om toch plezier te maken zonder de deur uit te moeten gaan of geld uit te geven. Met een wasmand en een televisie bezorgden ze hun zoontje de tijd van zijn leven op zijn eigen achtbaan, zonder dat hij ook maar een minuut in de wachtrij moest staan.

De kleine Ollie uit Manchester beleefde afgelopen weekend enkele spannende en amusante momenten in zijn eigen woonkamer terwijl hij in zijn eentje genoot van een spetterend ritje op een ‘achtbaan’. De familieleden van de jongen zetten hem in een plastic wasmand, terwijl er op de televisie een video van een virtuele roetsjbaan afspeelde. Telkens het karretje een bocht nam, vloog Ollie ook naar de zijkant, terwijl zijn gezinsleden voor de juiste sfeer zorgden door mee te gillen en te schreeuwen terwijl ze door de virtuele lucht scheerden.

Het grappige en hartverwarmende fragment werd zaterdag op sociale media gezet door de tante van de jongen. “Wie heeft Alton Towers (een bekend Brits pretpark, nvdr.), als je een wasmand en een tv hebt?”, schreef de vrouw bij de video, die ondertussen al honderdduizenden keren werd bekeken en gedeeld. De video inspireerde bovendien heel wat andere mensen, die reageerden dat ze het creatieve idee ook eens gaan uitproberen met hun kinderen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees