Alle oud-leerlingen welkom op oud-leerlingenavond in Sint-Vincentius

Alle oud-leerlingen welkom op oud-leerlingenavond in Sint-Vincentius

Foto: www.leiepoortdeinze.be

Deinze / Nevele / Zulte - De oud-leerlingenavond bij Leiepoort campus Sint-Vincentius Deinze kent een succesvolle traditie van tientallen jaren. Om de band met de school levendig te houden werden in het verleden de afgestudeerden om de vijf jaar uitgenodigd. De samenkomst van dit jaar, op vrijdag 16 maart, wordt echter een feesteditie. Voor het eerst worden alle oud-leerlingen uitgenodigd. Het concept onderging bovendien een hedendaagse make-over en krijgt nu de vorm van een gezellig praatcafé.

De samenkomst heeft uiteraard plaats in Leiepoort campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40 in Deinze en dat op vrijdagavond 16 maart 2018 van 19 u. tot 24 u.

Bij een aperitiefje en een frietje kan je herinneringen ophalen met oud-leerkrachten en oud-leerlingen. Er wordt een een klasfoto anno 2018 gemaakt en je krijgt een rondleiding met oud-leerkrachten. Er is ook nog  een diavoorstelling met foto’s van toen en nu. Vanaf 20.15 u is er drank te verkrijgen tegen democratische prijzen.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website www.leiepoortdeinze.be, campus Sint-Vincentius tot dinsdag 13 maart om 16 u.

Je betaalt 10 euro voor het aperitief en de frietjes met vlees en saus. Schrijf het bedrag over naar BE63 4427 6308 7108 met als mededeling “oudleerling + jouw naam”. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Meer info via  info@sintvincentiusdeinze.be of tel.09 381 63 63

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio