Deze beelden zag je niet op televisie: Wendy probeert kijkers te overtuigen van de kwaliteiten van Damiano

Damiano krijgt het zwaar te verduren, want op sociale media hebben veel mensen kritiek op zijn ogenschijnlijk apathisch en afstandelijk gedrag in ‘Blind Getrouwd’. Maar “zijn Wendy” ziet wel degelijk heel wat liefs in zijn gedrag. En dat laat ze met veel plezier zien in deze beelden, die niet op televisie te zien waren.

LEES OOK. En dan laten ze die vier magische woorden horen in ‘Blind Getrouwd’: “Ik hou van je!”

“Geniet van je dagje. Xje.” Met deze boodschap op haar bord, wordt Wendy wakker, nu ze in ‘Blind Getrouwd’ samenwoont met haar kersverse echtgenoot Damiano. De grote liefdevolle gebaren blijven voorlopig dan wel uit, ze vindt de kleine romantische gebaren minstens even fijn. “Hij heeft een glaasje citroensap met Himalayazout voor mij gemaakt. Da’s een zaligheid, zo’n lieve”, lacht ze.

Ruziemaken? Dat doen Toon & Frie zo

Zo stroef als de relatie bij Wendy en Damiano aanvoelt, zo vlot gaat het bij Toon en Frie. Het lijkt wel alsof ze op elk vlak perfect overeenkomen. En daarom blijven “ruzies” in hun relatie voorlopig een bizar gegeven. Als het er toch eens van komt, gaat Toon “super blij” zijn, lacht hij aan tafel.

LEES OOK. Hét beeld uit ‘Blind Getrouwd’: Wendy kleedt zich uit, Damiano kijkt niet op: mag ze alle hoop opbergen?

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees