Ploegmaat van Van Aert heeft cruciaal probleem voor rentree in Nokere Koerse: “Oe moe kik de waste doen?”

Ploegmaat van Van Aert heeft cruciaal probleem voor rentree in Nokere Koerse: “Oe moe kik de waste doen?”

Zico Waeytens (in het zwart) maakt zijn rentree op woensdag.

Veranda’s Willems-Crelan-renner Zico Waeytens maakt woensdag zijn rentree in Nokere Koerse nadat hij in de Ster van Bessèges zijn pols brak. Hij miste het Vlaamse openingsweekend, maar is nu helemaal hersteld om Wout van Aert over de kasseien van de Nokereberg te helpen. Waeytens kwam dinsdagnacht terug van trainingskamp, en had woensdagmorgen een redelijk cruciaal probleem: “Schatsie, oe moe kik de waste doen?”

Waeytens wordt dinsdagmiddag verwacht in het ploeghotel, maar zat dus zonder propere was na zijn trainingskamp. “Thuisgekomen van trainingskamp om 1u30 vannacht en geen idee hoe je de was moet doen voor je naar het ploeghotel vertrekt. Dan heb ik maar mijn vriendin ingeschakeld #schaamteloos”, postte Waeytens op Twitter, bij een screenshot van hun Whatsapp-gesprek.

Vrij vertaald uit het West-Vlaams: “Hoe moet ik de was doen? Ik heb dat nodig om wat dingen mee te nemen vanavond”, vraagt Waeytens aan zijn schatsie. Gelukkig voor de 26-jarige Dadizelenaar helpt ze hem meteen uit de nood. Het leven zoals het is: koersvrouwen!

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.