Stromae gespot tijdens opnames van nieuwe videoclip in Brussel

Stromae gespot tijdens opnames van nieuwe videoclip in Brussel

Foto: EPA

Mogen we een comeback van Stromae verwachten? De Belgische zanger is maandag in Brussel gespot, terwijl hij voor de camera’s stond om een videoclip op te nemen. Het zou de eerste keer zijn sinds 2015 dat hij zelf in een nieuwe muziekvideo zou zingen en performen.

Een straat in Brussel lag bezaaid met paraplu’s. Bovenop de zee van zwart stond OrelSan, een bekende Franse rapper en muziekproducent. Naast hem konden voorbijgangers tot hun eigen verbazing Stromae zien staan. De Belgische muzikant zal opduiken in de muziekvideo van zijn vriend OrelSan voor zijn nummer ‘LaPluie’. Stromae zou in de videoclip niet alleen een figurant zijn, hij zou wel degelijk ook zelf zingen en performen in het nummer.

Benieuwd hoe dat zal klinken? Dat kan u hier zien.

(De tekst gaat verder onder de video.)

Comeback!?

Het is van ‘Quand c’est’ geleden dat we Paul Van Haver, aka Stromae, nog eens voor de schermen tegenkwamen. De 32-jarige singer-songwriter is al een tijdje van het toneel verdwenen door gezondheidsproblemen. Sinds 2015 staat de zanger van ‘Papaoutai’ en ‘Formidable’ niet meer in de schijnwerpers. Al heeft hij niet stilgezeten. Zo componeerde hij onder andere nog muziek met artificiële intelligentie.

De vraag is nu of het gaat om een eenmalige samenwerking tussen twee vrienden, of dat dit een voorbode is van een comeback van Stromae. Zijn fans over de hele wereld zouden er in ieder geval niet rouwig om zijn.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees