27-jarige vrouw dood aangetroffen: verdachte opgepakt in Limburg

27-jarige vrouw dood aangetroffen: verdachte opgepakt in Limburg

Foto: MPH

Herentals -

In een woning aan Kleerroos in Herentals is dinsdag het lichaam van een 27-jarige vrouw aangetroffen. Zij zou met geweld om het leven gebracht zijn. De politie kon later een verdachte arresteren.

De twee kinderen van de vrouw liepen dinsdagochtend het huis uit en waarschuwden een buurman. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen agenten het levenloze lichaam van de moeder aan. Zij zou met geweld om het leven gebracht zijn.

De politie kon wat later een verdachte oppakken in Limburg. Wellicht gaat het om de partner van de vrouw. De man was op de E314 ter hoogte van Genk tegen een boom gereden.

In de tuin van de woning is een rode tent geplaatst. De hulpdiensten, het parket en het gerechtelijk labo zijn aanwezig. Er is een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. De straat is afgezet.

Tweede moord in dezelfde straat

Opvallend: in dezelfde straat vond zeven jaar geleden ook al een moord plaats. Op 8 mei 2011 bracht Stefan Roelants er zijn vriendin Cindy Volders om het leven. Hij gaf haar 25 messteken en sneed haar de keel over. Hij werd veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf.

27-jarige vrouw dood aangetroffen: verdachte opgepakt in Limburg
Foto: MPH
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees