Billy Talent en Fleddy Melculy vervolledigen affiche van Graspop

Billy Talent en Fleddy Melculy vervolledigen affiche van Graspop

Fleddy Melculy en zijn bandleden

Antwerpen -

Graspop Metal Meeting heeft dinsdag de laatste 16 namen bekendgemaakt voor de editie van dit jaar, van 21 tot 24 juni in Dessel. Het gaat onder meer om de Amerikaanse punkrockband Billy Talent en het Vlaamse humoristische metalproject Fleddy Melculy. Ook Avatar, Kataklysm, Heilung, Vandenberg’s Moonkings, Backyard Babies, Pro-Pain, Thundermother, Eskimo Callboy, The Contortionist, Cancer Bats, Tyler Bryant & The Shakedown, Toxic Shock, Moments en Signs of Algorithm komen naar Graspop.

Eerder was al bekendgemaakt dat het metalfestival voor het eerst - en uitzonderlijk - vier dagen zal duren. De headliners zijn Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Andere grote namen uit het genre die hun komst bevestigden zijn Marilyn Manson, Judas Priest, A Perfect Circle en Parkway Drive.

De organisatie wijst erop dat de combitickets voor drie dagen, de VIP-formules voor combitickets (drie dagen) en voor combi XL (vier dagen) en de donderdag- en vrijdagtickets uitverkocht zijn en ook al meer dan 85 procent van de combitickets XL de deur uit zijn.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees