Dit zijn de eerste beelden van het vervolg op ‘Fantastic Beasts’: terug naar Zweinstein en een jonge Perkamentus

Harry Potter-fans overal ter wereld zaten na de eerste ‘Fantastic Beasts’-film op het puntje van hun stoel om te zien hoe het verhaal verder zou gaan. Vandaag werden de eerste beelden vrijgegeven van het vervolg en er staat ons duidelijk heel wat te wachten.

In de trailer van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ zien we voor het eerst professor Albus Perkamentus opduiken, net als Leta Lestrange, de (over)grootmoeder van Bellatrix Lestrange. Ook een andere oude bekende uit Harry Potter duikt op: Nicolas Flamel, de maker van de Steen der Wijzen.

De film zal zich grotendeels afspelen in Parijs, al is er ook een kort bezoek aan Zweinstein. Vermoedelijk omwille van het feit dat Newt Scamander natuurlijk de auteur is van het schoolboek ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Aangezien Perkamentus nu ook verschijnt in de films, hopen heel wat fans dat de romance tussen hem en Grindelwald waar graag over gespeculeerd wordt, ook aan bod zal komen in de film. Dat is voorlopig echter heel onzeker.

De film werd opnieuw geschreven door JK Rowling en zal op 16 november voor het eerst vertoond worden.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees