Nieuwste beelden ‘De Mol’ zorgen opnieuw voor veel spanning: “Ik ga ook eens aan spelleke meedoen… zie mij hier liggen”

Nieuwste beelden ‘De Mol’ zorgen opnieuw voor veel spanning: “Ik ga ook eens aan spelleke meedoen… zie mij hier liggen” Video: VIER

Ook de nieuwste beelden van het komende seizoen van ‘De Mol’ brengen weer de nodige spanning met zich mee. In een korte teaser die VIER heeft vrijgegeven, valt te zien hoe de tien kandidaten levend worden begraven in een kist. Iets waar ze duidelijk niet op hadden gerekend: “Ik ga ook eens aan een spelleke meedoen… zie mij hier liggen.”

Wat de opdracht exact inhoudt, maken de beelden niet helemaal duidelijk. Maar hoe dan ook proberen de kandidaten vooral niet in paniek te geraken onder de Mexicaanse grond. Niet gemakkelijk, zo maken verschillende quotes duidelijk. “Het is hier warm en ik heb claustrofobie”, laat een van hen weten, maar sommigen kampen ook met andere klachten. “Ik krijg nekpijn en er zit hier een stomme vlieg.”

Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ start vanaf zondagavond 25 maart. Een kennismaking met de kandidaten krijgen we al komende zondag om 21u20 tijdens ‘Café De Mol’, gepresenteerd door Gilles Van Bouwel en Frances Lefebure.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S