De allerlaatste aflevering van ‘Game of Thrones’: een staande ovatie van een kwartier en veel (belangrijke) doden

De allerlaatste aflevering van ‘Game of Thrones’: een staande ovatie van een kwartier en veel (belangrijke) doden

Foto: BELGAIMAGE

De fans van de televisiereeks ‘Game of Thrones’ moeten nog tot volgend jaar wachten om te ontdekken hoe hun favoriete epische verhaal over draken en koningen afloopt, maar de opnames van het laatste seizoen zijn momenteel natuurlijk volop bezig. Producent HBO bevestigt nu dat er in de laatste jaargang “meerdere belangrijke personages” zullen sterven. De cast was alvast dolenthousiast over de slotaflevering, en gaf naar verluidt een staande ovatie van een kwartier.

Francesca Orsi, vicevoorziter van HBO, was aanwezig toen de acteurs voor het eerst de laatste aflevering van het achtste en laatste seizoen te lezen kregen. “Het was een enorm krachtig moment in ons leven en onze carrière. Geen van hen had de scripts daarvoor al te zien gekregen, dus waren ze allemaal geshockeerd toen ze te weten kwamen hoe ze aan hun einde kwamen.” Dat bevestigt de vrees van veel fans: dat verschillende geliefde personages de reeks finaal niet zullen overleven.

Volgens Orsi gaven alle aanwezigen makers David Benioff en D.B. Weiss nadat de laatste woorden van het script voorgelezen waren een staande ovatie van een kwartier lang.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees