BMC-Vifit Sport Pro Triathlon Team verlengt samenwerking met BMW Le Couter

Stijn Le Couter, Ben De Wolf, Bart Aernouts, Bob De Wolf Foto: rr

Tielt - Het Belgische BMC-Vifit Sport Pro Triathlon Team powered by Uplace heeft deze week zijn samenwerking met BMW Le Couter uit Tielt verlengt. Het team en Belgisch BMC-Vifit Sport atleet Bart Aernouts zullen dit seizoen met de BMW X1 wagens van Le Couter rijden.

Het was exact 10 jaar geleden, in 2008 dat Uplace, als oprichter, de eerste stappen zette in de triatlonwereld. Sindsdien is het team gestaag verder uitgebouwd en stap voor stap uitgegroeid tot één van de leidinggevende internationale triatlonprojecten.  CEO Bob De Wolf blikt terug: “Het is absoluut fantastisch om te zien waar we vandaan komen en om te kunnen blijven bouwen aan zo een schitterend project. De realisatie en verdere ontwikkeling van het team zijn echter enkel mogelijk dankzij de continue steun van onze sponsors en partners. Met elke stap die je zet als team, nemen ook de logistieke noden vaak toe. Het was daarom ontzettend belangrijk de juiste partner te vinden die ons kon bijstaan op vlak van transport en in onze logistieke vereisten als team. Ik ben ontzettend trots en blij vandaag te mogen aankondigen dat we voor een zevende seizoen op rij onze samenwerking met BMW Le Couter verderzetten.”

Stijn Le Couter, zelf triatleet en eigenaar van BMW Le Couter in Tielt voegt toe: "De waarden van triatlon en het BMC – Vifit Sport team sluiten perfect aan bij de waarden van BMW en Le Couter : Sportiviteit, teamgeest en het streven naar continue verbetering met als uiteindelijk doel de nummer 1 positie te willen innemen.  Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij reeds 7 jaar kunnen meeschrijven aan dit succesverhaal.  Net als de atleten van het BMC – Vivit Sport team geven onze medewerkers dagelijks het beste van zichzelf met als doel een optimale klantenbeleving."

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio