Mode

TREND. Zwierige gele jurken zoals Beyoncé

TREND. Zwierige gele jurken zoals Beyoncé

Beyoncé (links boven) Foto: IG

Het is nog even wachten op de zomer, maar toch kan je de zon nu al laten schijnen in je garderobe. Zwierige gele jurken - van mosterd- tot citruskleur - zijn in. En als je denkt dat je de mode al eerder hebt gezien, denk je niet verkeerd. In de videoclip van Beyoncé’s ‘Hold Up’ was de hoofdrol weggelegd voor een frisse creatie met ruches van Roberto Cavalli.

Veel merken hebben in een gele jurk in de nieuwste zomercollectie. Kort of lang maakt niet uit, zolang de creatie maar kan wapperen in de wind. Bij het Belgische label Julia June hangt een citrusgele jurk met ruches aan de mouwen en rond het middel in de rekken. In de betaalbare bruidscollectie van het Zweedse & Other Stories wordt uitgepakt met een mosterdkleurig exemplaar met ruches net boven de knieën als romantische toets en een langer ontwerp in kant.

TREND. Zwierige gele jurken zoals Beyoncé
Julia June - 259 euro / & Other Stories kort - 89 euro , lang in kant - 145 euro

Hoewel het nu nog een beetje te koud is om met de benen bloot rond te lopen, kan je gele creaties best al dragen. Fashionista’s op Instagram tonen dat ze perfect te combineren zijn met een geruite blazer en zwarte laarzen tot over de knie. Ideaal voor een uitje naar de stad, met een pump - al dan niet met opvallend kousje erin - wordt de look communiefeest-proof.

TREND. Zwierige gele jurken zoals Beyoncé
Zalando / Weekday - 100 euro / Zara - 9,99 euro
TREND. Zwierige gele jurken zoals Beyoncé
Mint & Berry - 59,95 euro / Silver Bloom - 54,95 euro / Caroline Biss - 235 euro / Y.A.S - 139 euro / Primark - 20 euro
Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees