Politie vraagt mogelijke slachtoffers van voyeur om foto van gezicht te mailen

Politie vraagt mogelijke slachtoffers van voyeur om foto van gezicht te mailen
Gent -

Personen die vermoeden dat ze slachtoffer zijn van de 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die vrouwen filmde in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent, en die beelden op een voyeuristisch forum plaatste, kunnen zich melden bij de lokale recherche. De mogelijke slachtoffers moeten een foto van hun gezicht mailen, zegt de Gentse lokale politie.

De politie had meerdere klachten gekregen over de voyeuristische beelden van vrouwen die gemaakt werden in de kleedruimtes van het sportcomplex van de hogeschool. De 41-jarige Mike D.B. uit Gent werd maandagmiddag opgepakt bij drie huiszoekingen. Hij werd verhoord door de politie en legde bekentenissen af. Hij erkende dat hij de films maakte en dat hij de gebruiker was van de account op het voyeuristisch forum. De onderzoeksrechter in Gent liet de man dinsdag aanhouden.

De speurders doen nu een oproep naar mogelijke slachtoffers. “De voyeur die beelden in een doucheruimte van de HoGent maakte, is ondertussen gevat. Personen die vermoeden dat ze slachtoffer zijn, worden gevraagd om dit te melden aan onze rechercheurs van de lokale recherche”, zegt de lokale politie.

De slachtoffers moeten naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer mailen naar zeden@politie.gent.be met als onderwerp “mogelijk slachtoffer voyeur HoGent”. Ze moeten ook een foto van het aangezicht doorsturen en de plaats en het tijdstip melden waarop ze denken slachtoffer te zijn geweest. De speurders zullen de foto’s vergelijken met de opnames van de verdachte, om zo het totaal aantal slachtoffers in beeld te brengen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees