N-VA stelt kandidaten voor en deelt geld uit

De N-VA stelde haar kandidaten voor de verkiezingen voor en overhandigde tegelijk een cheque aan de diensten van de MUG-heli. Foto: ies

Moerbeke-Waas -

Moerbeeks N-VA-voorzitter Marc Cossaer trekt de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. De ledenvergadering keurde de volledige lijst unaniem goed.

Naast Cossaer komt Franca Verhey als mede-lijsttrekker, gevolgd door Tom Hillaert, Giovanni Ferrari en Tom Scheepmans. Gemeenteraadslid Arnold Willem duwt de lijst. De voltallige kandidatengroep overhandigde tijdens de voorstelling ook een cheque van duizend euro aan de Kaprijkse arts Rufy Baeke, één van de bezielers van de ‘Vrienden van de MUG-Heli’. “De heli opereert vanuit Brugge en werd vorig jaar dankzij het VTM-programma ‘Helden van de lucht’ heel bekend. Wij vinden het belangrijk dat de heli ook Moerbeke-Waas blijft ondersteunen. De helikopter kan hier zowat overal landen binnen een straal van honderd meter en de slachtoffers snel naar gespecialiseerde ziekenhuizen vliegen. Vandaar ons initiatief om dit project te steunen”, aldus voorzitter-lijsttrekker Cossaer.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio