Lukaku hoopvol voor volgend seizoen: “Manchester United gaat veel goede spelers halen”

© Photo News

Manchester United is momenteel volop in strijd voor de tweede plek in de Premier League, het beste resultaat sinds de Mancunians in 2013 voor het laatst kampioen werden. Een eerste titel sinds dat seizoen zit er echter niet meer in, en daar hoopt United volgend jaar verandering in te brengen. Rode Duivel Romelu Lukaku ziet het alvast goed zitten en onthulde zelfs dat er “een heleboel goede spelers zullen komen.”

svar

Manchester United werd eerder deze week in de Champions League uitgeschakeld door Sevilla, maar plaatste zich zaterdag wel voor de halve finales van de FA Cup door met 2-0 te winnen van Brighton & Hove Albion. Met die beker zou United toch nog een prijs kunnen pakken dit seizoen, al willen de 20-voudige Engelse landskampioenen natuurlijk meer dan dat. “Een club als Manchester United moet zich elk seizoen verbeteren”, verklaarde Lukaku na de wedstrijd tegenover Engelse media. “Ik weet dat er volgend seizoen een pak goede spelers zullen komen. Daar kijk ik enorm naar uit.”

Alexis Sanchez werd tijdens de winter als grote transfer overgenomen van Arsenal, maar de Chileen kon voorlopig slechts één keer scoren voor zijn nieuwe club. Dat zorgde al voor kritiek. “Ik ben er zeker van dat hij er spoedig zal staan”, verdedigde Lukaku zijn teamgenoot. “Alexis is een speler die een grote bijdrage kan leveren. En kijk naar mij: ik begon hier wel sterk, maar had het dan moeilijker in november en december. Als je hard blijft werken, dan gaat het vanzelf weer beter draaien.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen