Celebs

Pikante foto’s opgedoken van Meghan Markle

Pikante foto’s opgedoken van Meghan Markle

Foto: PN

Er zijn topless vakantiefoto’s opgedoken van de Amerikaanse ex-actrice Meghan Markle. Of de beelden echt zijn wordt momenteel volop onderzocht. Dat schrijft de Britse pers.

De voormalige Suits-actrice Meghan Markle is aan een zedige make-over bezig in aanloop naar haar huwelijk met prins Harry op zaterdag 19 mei, maar die wordt nu overschaduwd door de publicatie van een reeks topless kiekjes. Op de foto’s is de brunette te zien op een zonovergoten plek - zonder bikinitop. Op een van de beelden zit ze topless naast twee andere vrouwen, op een ander ligt ze met een glas bubbels op een bank.

Valse beelden?

Er bestaat momenteel veel twijfel over de echtheid van de beelden, die zogezegd door een hacker van haar telefoon zijn gehaald en op het internet zijn geplaatst. Een woordvoerder van Kensington Palace verzekert dat de foto’s bewerkt zijn. Verder gaf hij geen commentaar.

De foto’s zijn verschenen op een Amerikaanse website die eerder naaktfoto’s van sterren zoals Miley Cyrus, Kristen Stewart en Taylor Swift lekte. Volgens de site zijn er “nog veel meer kiekjes op komst.” In 2016 circuleerden ook al topless foto’s van Markle uit 2005, gemaakt tijdens een vakantie op het Griekse eiland Mykonos. Die beelden bleken achteraf ook fake te zijn.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees