Levensechte ‘Popeye’ vreest dat hij zal sterven: “Nu kan ik enkel nog bidden”

In november poseerde ‘Popeye’ nog trots met zijn immense biceps Video: Ruptly

Een Russische bodybuilder spuit zichzelf al een tijdje in met een chemisch goedje om gigantische armspieren te krijgen. De jongeman (21) werd even populair op sociale media door zijn drang om “records te breken”, maar onlangs liet hij zijn fans weten dat hij “ernstig ziek” is en vreest dat hij zal sterven.

Kirill Tereshin uit de Russische stad Pjatigorsk begon zichzelf een tijdje geleden te injecteren met een cocktail van chemicaliën om in korte tijd - en zonder veel fysieke inspanningen - gigantische spieren te kweken. Hij werd eind vorig jaar al gewaarschuwd door specialisten dat de controversiële inspuitingen zijn lichaam zouden verwoesten en dat hij misschien zijn armen zou verliezen. Toch ging de jongeman door met zijn gevaarlijke routine en hij publiceerde regelmatig foto’s van zijn vorderingen op sociale media, waar hij door zijn groteske verschijning ‘Popeye’ wordt genoemd.

Het gaat nu echter niet goed met Tereshin, die zijn fans op sociale media onlangs vertelde dat “het gedaan is met hem” nadat hij dagen amper uit bed kon komen door de pijn in zijn armen en schouders. “Ik kan nauwelijks opstaan nadat ik aan mijn schouders ‘gewerkt’ heb.” Hij voegde eraan toe dat zijn armen zijn opgezwollen en twee maal de normale omvang hebben. “Het was een ernstige klap voor mijn systeem. Ik verga van de pijn en mijn moeder huilt.”

De wanhopige jongeman zegt dat hij nu “alleen nog kan bidden” en dat zijn leven “in handen van God ligt”. De Instagram-account van de jonge bodybuilder is niet meer beschikbaar en voorlopig is er geen verder nieuws van zijn huidige gezondheidstoestand. Hij had eerder al de mogelijkheid tot reageren uitgeschakeld nadat hij beledigingen naar het hoofd kreeg geslingerd omdat hij voor een fotoshoot poseerde met make-up, een blonde pruik en een glinsterende broek.

Corrigeer

MEER NIEUWS