Dit zag u niet op tv: Mike breekt bij het zien van trouwfoto’s en de temperatuur stijgt bij Wendy en Damiano

Geen aflevering van ‘Blind Getrouwd’ die zoveel emotie losmaakte als die van afgelopen maandag. Voor gedoodverfd ‘droomkoppel’ Mike en Marjolein lijkt het avontuur nu finaal voorbij te zijn, en wanneer de twee samen naar hun trouwfoto’s kijken, breekt er iets bij Mike.

Mike en Marjolein kijken allebei positief terug op hun trouwdag, ook al lijkt hun huwelijk al wel voorbij te zijn. “Dat is raar om naar die foto’s te kijken omdat je denkt: ‘waren wij dat echt?’ En voor mij was dat iets wat ik absoluut wilde”, vertelt Mike in bovenstaand fragment. “Ik was echt gelukkig die dag.” Hij kan de tranen dan ook niet meer tegenhouden als hij met Marjolein hun trouwfoto’s bekijkt.

Ondertussen leerde Wendy haar Damiano weer wat beter kennen in de fitness. Hij geeft haar een trainingssessie waarbij haar geen moment rust gegund wordt. “Het was wel grappig om die strenge kant van Damiano te zien”, aldus Wendy. Na de training duiken de twee samen de sauna in om te bekomen.

Video: VTM

Video: VTM

Lieve en Aljosja gaan ondertussen door een lastige periode. Lieve twijfelt nog steeds of het wel zal blijven duren en wacht nog op “dat wauw-gevoel.” Lieve mocht ondertussen ook al kennismaken met de vrienden van Aljosja.

Video: VTM

En dan is er nog volgend fragment van Esther en Tim. “Wat ik wil uit deze relatie? Dat ze blijft voortduren en we verliefd kunnen zijn”, klonk het maandag. Maar moeten de twee wel samenblijven? Om dat te weten te komen, raadplegen ze een relatiespelletje.

Video: VTM

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees