Vermiste Rika (15) uit Arendonk gezond en wel teruggevonden

Vermiste Rika (15) uit Arendonk gezond en wel teruggevonden
Arendonk -

De 15-jarige Rika H., die sinds maandagavond 19 maart vermist was, is gevonden. Dat bevestigt Dirk Depover van Child Focus aan Het Nieuwsblad.be. De verdwijning werd als zeer onrustwekkend beschouwd.

Waar ze heeft verbleven afgelopen nacht, is niet duidelijk. Maar er zouden geen derden betrokken geweest zijn bij haar verdwijning.

“We zijn maandagavond op de hoogte gebracht van de vermissing van de minderjarige en zijn direct in actie geschoten. Zo is er onder meer telefonie-onderzoek gedaan”, aldus de politie Kempen Noord-Oost.

Child Focus en de familie van het tienermeisje lanceerden maandagavond een oproep tot getuigen en vroegen Rika, indien ze het bericht zou lezen, om snel contact op te nemen. Ze zou thuis met open armen ontvangen worden.

Child Focus beschouwde de verdwijning als zeer onrustwekkend. Maar het is gelukkig allemaal goed afgelopen. Sinds vanmiddag is ze terecht, zo bevestigt Dirk Depover van Child Focus aan Het Nieuwsblad.be

Het meisje wordt nog verhoord, maar er zou geen misdrijf mee gemoeid geweest zijn. Meer details worden er niet vrijgegeven om de privacy van het meisje te beschermen, zeggen de lokale politie van de zone Kempen Noord-Oost en het parket in Turnhout.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees