Model breekt rug bij sprong van zesde verdieping om te ontsnappen aan “zakenman die haar wou verkrachten”, maar wordt zelf opgepakt

Model breekt rug bij sprong van zesde verdieping om te ontsnappen aan “zakenman die haar wou verkrachten”, maar wordt zelf opgepakt

Een Russisch model heeft haar rug gebroken nadat ze van de zesde verdieping van een hotel sprong, naar verluidt “om te ontsnappen aan een Amerikaanse zakenman die haar wilde verkrachten en vermoorden”. Alleen is het model nu zélf aangehouden, in haar ziekenhuisbed, omdat de “aanvaller” een heel ander verhaal vertelt.

De feiten speelden zich af op 3 maart in een hotel in Dubai, waar het Siberische model Ekaterina Stetsyuk (22) seks zou geweigerd hebben van een Amerikaanse zakenman die haar een mes tegen de keel had gehouden. Vervolgens zou ze in totale wanhoop van de zesde verdieping gesprongen zijn. Of dat is toch wat ze haar vrienden en familieleden vertelde.

De “aanvaller” werd opgepakt op het vliegveld terwijl hij Dubai probeerde te ontvluchten. Tijdens het verhoor probeerde hij de schuld af te wimpelen en heeft hij een klacht tegen het model ingediend. Vermoedelijk beweerde hij dat zij een escort was, een beroep dat in Dubai streng verboden is. Het model werd daarop gearresteerd terwijl ze in haar ziekenhuisbed lag.

“Een man viel Katya aan, greep haar bij haar nek en zette een mes aan haar keel”, aldus Inge, de moeder van het slachtoffer die de beschuldigingen van de aanvaller totaal ontkent. “Mijn dochter probeerde haar leven te redden, daarvoor moest ze van de zesde verdieping springen. Ze heeft ernstige verwondingen opgelopen en kan niet meer lopen.”

“Het is een mirakel dat ze dit heeft overleefd. Haar nek is gebroken en verschillende wervels zijn verbrijzeld. Ze kan niet meer zelf lopen of bewegen, maar dokters geven haar goede vooruitzichten omdat haar ruggenmerg nog intact is.”

In een videoboodschap aan haar moeder liet het model later weten dat alles “goed met haar ging”. Ze vertelde ook dat medewerkers van het Russisch consulaat haar hebben bezocht. “Maak je geen zorgen, mam.” Haar moeder heeft intussen met een vriendin een crowdfundingsactie opgezet om de medische kosten te kunnen betalen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees