U vindt Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ spannend? Deze versie gaat nog een pak verder

U vindt Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ spannend? Deze versie gaat nog een pak verder

Tracey en Sean kussen plots op de reünie. Foto: Channel 9

In de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ worden de koppels niet apart gehouden zoals in onze Vlaamse versie, maar ontmoeten ze elkaar voor feestjes. En dat blijft maar voor drama en intriges zorgen. Er is alweer een buitenechtelijk koppel ontstaan.

Tijdens ‘Married at First Sight’ komen alle getrouwde koppels af en toe samen voor een ‘dinner date’. Maar dat blijkt toch geen zo’n slimme zet van de programmamakers. Althans, niet voor de slaagkansen van de door experten gematchte koppels. Voor de kijkcijfers is het dan weer een briljant idee. Terwijl in onze versie alles behoorlijk sereen verloopt, leiden die ontmoetingen voortdurend tot drama en overspel waar de kijkers van smullen.

In de voorlaatste aflevering van de reeks was te zien wat er geworden is van de kandidaten enkele weken na de deadline voor hun beslissing om al dan niet samen te blijven.

Geen al te grote verrassing meer voor de kijkers – wel nog voor de kandidaten en geschokte exen – was dat zowel Troy als Carly hun partners hebben laten zitten om met elkaar aan te pappen: de twee waren in februari al in een park gespot in een innige omhelzing.

Wel een echt bommetje: ook Tracey en Sean blijken een koppel te zijn geworden.

U vindt Vlaamse ‘Blind Getrouwd’ spannend? Deze versie gaat nog een pak verder
Davina en Dean. Foto: Channel 9

Tracey werd al vroeg in het programma voor de camera’s bedrogen door haar man Dean. Op een van de vorige ‘dinner dates’ ging die ervandoor met Davina. Na een stiekeme kus spraken ze zelfs af dat ze allebei hun partner zouden dumpen en voor elkaar zouden kiezen. Al kwam daar uiteindelijk niets van in huis. Dean keerde terug naar zijn Tracey, die aanvankelijk niets door had, daarna vergevingsgezind leek maar hem uiteindelijk toch de bons gaf.

Nu komen we te weten dat zij en Dean niet alleen uit elkaar zijn gegaan, maar dat Tracey óók aan partnerruil heeft gedaan. Als Sean aankomt op de ‘dinner date’ geeft hij zijn genadeloos gedumpte vrouw Blair een kuise knuffel, gaat hij de tafel rond om iedereen te groeten en eindigt hij bij Tracey. En zij krijgt tot verbazing van iedereen een passionele kus.

Dat de twee onlangs samen gespot werden in een hotel in Bali was dan toch niet zo toevallig en onschuldig als Tracey in een radio-interview liet uitschijnen.

Zou hetzelfde dan ook gelden voor dat andere duo dat samen gespot werd? Ryan – de bedrogen ex van Davina – en Ashley – de furieuze want tot de ‘dinner date’ nietsvermoedende ex van Troy – werden gezien toen ze samen aan het winkelen waren en in dezelfde auto stapten.

Of Traceys relatie met Sean een lang leven beschoren is, is overigens nog de vraag. Nog tijdens dezelfde ‘dinner date’ ontstond heel wat wrevel omdat Dean blijkbaar nog dagelijks berichtjes stuurt. De intriges zijn dus nog niet voorbij.

LEES OOK: ‘Blind Getrouwd’ loopt helemaal niet zoals gepland in Australië: al drie affaires tussen kandidaten

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees