Celebs

Ze verloren ‘Mijn Pop-uprestaurant’, maar nu gaat het Daniela en Mitchell voor de wind

Ze verloren ‘Mijn Pop-uprestaurant’, maar nu gaat het Daniela en Mitchell voor de wind

Foto: VTM

In het vorige seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ op VTM moesten Daniela Sparanero en Mitchell Merola van Table’O een tegenslag verwerken: ze verloren in de finale van barbecueboys Karel en Birger. Vandaag gaat het hen voor de wind. Het koppel heeft samen drie zaken uit de grond gestampt.

Mitchell en Daniela uit Maasmechelen hebben hun intrek genomen in een oude pastorie in het Limburgse Bovelingen, een deelgemeente van Heers. Op woensdag 21 maart openen ze er een restaurant met 34 plaatsen, maar tegelijk ook een bistro waar veertig mensen kunnen plaatsnemen en een bed & breakfast met vier kamers. In de oude pastorie zal Daniela in de zaal staan. Mitchell palmt de keuken in, samen met de souschef Alessandro uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’.

“Vanaf woensdag gaan we officieel open”, zei Mitchell onlangs in een interview met Het Belang van Limburg. “Table’O opent een maandje later, in de tweede helft van april. Reserveren kan al wel via ons reservatiesysteem.”

Eind 2017 kondigden Michell en Daniela in de pers al een ‘groots project’ aan zonder in detail te treden Ze lieten wel weten dat ze enkele zaken zouden openen in één gebouw, gelegen in het midden van de Limburgse natuur. Toen verklapten ze ook dat ze werden gecontacteerd door een investeerder. De renovatiekosten zouden niet voor hen zijn en ook van de opvolging van de werken moesten ze zich niets aantrekken.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees