Celebs

Met echt goud: de uitnodigingen van prins Harry en Meghan Markle

Wie de bruidstaart zal maken, was al eerder bekend. Sinds donderdag weet de wereld ook welke uitnodigingen de Britse prins Harry en Meghan Markle zullen versturen naar zo’n zeshonderd genodigden. Kensington Palace heeft foto’s van de kaarten gedeeld via Twitter.

De invitaties ogen elegant en zijn gedrukt met Amerikaanse zwarte inkt in een cursief lettertype. De kaart zelf is van Engelse makelij. Het logo bovenaan, de veren van de prins van Wales, en de randjes van de uitnodiging zijn verguld.

Ze werden gemaakt door Barnard & Westwood, het Londense bedrijfje dat al sinds 1985 uitnodigingen maakt voor de Britse koninklijke familie. In een reeks foto’s op het twitteraccount van het paleis, is te zien hoe de uitnodigingen werden gedrukt met een machine uit de jaren 30.

Ongeveer 600 mensen - komen de Spice Girls nu of niet? - zijn op 19 mei uitgenodigd voor de dienst in de St George’s Chapel. Alle genodigden mogen daarna naar de lunchreceptie in St George’s Hall, georganiseerd door de Queen. Later op de avond sluiten nog eens tweehonderd mensen aan voor het dansfeest.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees